Feestarrangementen en Buffetten

Standaard feestarrangement feestmiddag/avond

  • Ontvangst met koffie of thee & een slagroomsoes,
  • Verschillende nootjes en zoutjes op de tafels,
  • 2x warme hapjes (1x gemengd bittergarnituur, 1x luxe bladerdeeghapjes),
  • 2x koude hapjes,
  • Onbeperkt frisdranken, wijnen, bier en binnenlands gedistilleerde dranken,
  • Na afloop: koffie of thee.

Prijs voor 4 uur: €23,50 p.p.
Prijs voor 4,5 uur: €26,- p.p.

  • Speciaalbier en buitenlands gedistilleerd op nacalculatie: €2,00 p/s.

Extra mogelijkheden:

  • Gesorteerd gebak: €2,50 p/s,
  • Broodje warm beleg: €3,00 p/s,
    Warme beenham, gehaktbal of bourgondische kroket
  • Gesorteerde belegde broodjes: €2,00 p/s,
  • 2 saté stokjes met pindasaus, kroepoek en stokbrood: €4,00.


Buffet mogelijkheid A: €17,00 p.p.

  • Divers brood met kruidenboter,
  • Rauwkostbuffet met gemengde sla, koolsla, tomaat, komkommer, rode ui en feta,
  • Malse kipsaté met pindasaus,
  • Schouderrollade met pepersaus of jachtsaus,
  • Gehaktballetjes in eigen jus,
  • Gegrilde beenham met honing mosterdsaus,
  • Aardappelgratin of aardappelschijfjes met spek en ui,
  • Frites.




Buffet mogelijkheid B: €20,- p.p.

  • Divers brood met kruidenboter,
  • Rauwkostbuffet (zie buffet A),
  • Rundvleessalade en gevulde eieren,
  • Meloen en div. hamworsten,
  • Malse kipsaté met pindasaus,
  • Boeuf stroganoff: malse stukjes rundvlees met stroganoffsaus,
  • Schouderrollade met pepersaus of jachtsaus,
  • Gehaktballetjes in eigen jus,
  • Aardappelgratin of aardappelschijfjes met spek en ui,
  • Frites.




Buffet mogelijkheid C: €24,- p.p.

  • Divers brood met kruidenboter,
  • Rauwkostbuffet (zie buffet A),
  • Rundvleessalade en gevulde eieren,
  • Meloen en div. ham soorten,
  • Haring, gerookte zalm, makreel en forel,
  • Malse kipsaté met pindasaus,
  • Boeuf stroganoff: malse stukjes rundvlees met stroganoffsaus,
  • Varkenshaasmedaillons in roomsaus,
  • Gehaktballetjes in eigen jus,
  • Aardappelgratin of aardappelschijfjes met spek en ui,
  • Frites,
  • Warme groente.



Extra mogelijkheden bij buffet A, B en C:

  • 1 soort vlees vervangen door gegrilde zalm met dillesaus: + €1,50 p.p.
  • Vooraf een kopje soep (soort soep in overleg): + €2,00 p.p.



Stamppot buffet: €16,- p.p.

  • Boerenkool, zuurkool & hutspot,
  • Draadjesvlees, rookworst, speklapjes en spekjes,
  • Jus, mosterd, piccalilly en augurkjes.




Indisch buffet: €18,50 p.p.

  • Nasi Goreng,
  • Saté met pindasaus,
  • Babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus),
  • Rendang (pittig rundvlees),
  • Frikadel (Indisch gehakt),
  • Ajam Besengkeh (pikante drumsticks),
  • Hete boontjes,
  • Telor (Indisch ei),
  • Sajour Lodeh (groentegerecht met kool en bamboe),
  • Atjar (zoetzuur van komkommer),
  • Gefrituurde uitjes en seroendeng.




Dessertbuffet: €6,- p.p.

  • Roomijs,
  • 2x bavarois,
  • Chocolade mousse,
  • Fruit,
  • Slagroom.