Partyruimte

De Oude Deale is onze partyruimte. Geschikt voor groepen tot 100 personen maar ook met een kleiner aantal is het al gauw heel genoeglijk. De grote deuren kunnen open en dan beschikt u over het zonneterras van 200 vierkante meter zodat er ruimte is voor 250 gasten.

Ook kan er een feesttent aan De Deale worden gekoppeld en dit geeft, met een stijlvolle inrichting, een bijzonder ruim en licht effect.

Een greep uit wat wij u kunnen bieden:

  • Arrangementen voor recepties, verjaardag en bruiloft
  • Een koffietafel, lunch, diner, barbecue, vlees aan het spit en diverse buffetten verzorgen wij met liefde en vakmanschap.
  • Een rock & roll avond, een country &- western party, u zegt het en wij denken met u mee en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit en een goede bediening zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Ook hebben wij een dag op maat voor uw familiere√ľnie, sportvereniging, oldtimerclub, vriendendag etc. Dit is ideaal als uw gasten van verder weg komen en niet te laat willen terugrijden.
  • U ontmoet elkaar hier voor de lunch, volgt een middagprogramma naar keuzen en besluit de dag met een maaltijd naar wens of u bereidt met elkaar het eten op de barbecue of in een grote pan. Zo heeft u een heerlijke dag en kan iedereen op tijd weer naar huis.
  • Enkele suggesties:
    Bezoek aan wijnboerderij, bierbrouwerij , prachtige tuinen, solex rijden, handboogschieten, kanovaren, kookworkshops, kortom te veel om op te noemen.

Alles is op redelijke afstand van Het Wapen van Baak maar enkele activiteiten kunnen ook hier op locatie geregeld worden. Nodig uzelf uit om te zien of Het Wapen van Baak iets voor u is.

Bel of mail en maak een vrijblijvende afspraak om rond te kijken, kennis te maken en vragen te stellen. Wij zorgen voor een drankje, luisteren naar uw wensen en hebben misschien nuttige suggesties. Vanzelfsprekend hoeft u nog niets te beslissen maar u heeft dan wel een idee wat er allemaal mogelijk is. U bent van harte welkom!

Overnachten kan helaas niet bij ons maar onze achterburen hebben een bed & breakfast (www.hethuisjeachterindetuin.nl) en als u langer in de omgeving wilt verblijven kunt u een vakantiehuisje huren bij de familie Schut (www.bakermark.nl).